the

Barral

Institute

Finland

Barral Institute Finland

- Suomen Barral Instituutti

Haluatko laajentaa osaamistasi kehon kalvojärjestelmän hoitamisesta?
Barral Institute Finlandin koulutusohjelmakokonaisuus tarjoaa kolme erilaista näkökulmaa kehon faskioiden toiminnan arviointiin – VM, NM ja NMAA.
 
Barral Instituutin koulutusohjelmat – viskeraalimanipulaatio, neuraalimanipulaatio ja nivelmanipulaatio – tarjoavat sinulle syventäviä, edistyneitä sekä hienovaraisia tekniikoita käsitellä kehon kalvojärjestelmää aina pinnallisista faskioista nivelten, sisäelinten ja hermojen ympärillä oleviin kalvoihin asti.
 
Viskeraalimanipulaatio (Visceral Manipulation
Viskeraali- eli sisäelinmanipulaatio (VM) on sisäelimiin keskittyvä hoitomuoto, jota käytetään sisäelinten, faskioiden ja ligamenttien liikerajoitteiden sekä toimintahäiriöiden hoitamiseen. VM-koulutusohjelma sisältää kuusi kurssia (VM1-6).
 
Neuraalimanipulaatio (Neural Manipulation)
Neuraali- eli hermokudosmanipulaatio (NM) on nimensä mukaisesti hermoston liikerajoitteiden ja toimintahäiriöiden hoitomuoto. NM-koulutus antaa sinulle työkalut työskennellä niin keskushermoston kuin ääreishermoston rakenteiden kanssa. Neuraalimanipulaation koulutusohjelma sisältää kuusi kurssia ( NM1-6).
 
Nivelmanipulaatio (New Manual Articular Approach
Nivelmanipulaatio (NMAA) käsittelee niveliä kokonaisuutena ja nivelten toimintahäiriöiden aiheuttamia kompensaatioita muualle kehoon. NMAA-kursseilla opit tekniikat nivelten hermotuksen, verisuoniston, nivelkapselin, ligamenttien, luu- ja rustokudosten hoitamiseen, sekä toimintahäiriöiden vaikutukset viskeraalisesta ja emotionaalisesta näkökulmasta. NMAA-koulutusohjelma sisältää neljä kurssia.
rhdr

Tietoa

toiminnastamme

Barral Institute Finland edustaa kansainvälistä The Barral Institute – koulutus- ja tutkimusorganisaatiota Suomessa. Instituutti on perustettu vuonna 1985 ja Suomessa ensimmäinen viskeraalimanipulaatiokurssi järjestettiin vuonna 2016. Lisäksi hoitomuotojen kehittäjä, maailmankuulu ranskalainen osteopaatti Jean-Pierre Barral on vieraillut Helsingissä opettamassa osteopaatteja muun muassa Metropolia ammattikorkeakoulussa.
 
Suomessa Barral Instituutin kursseja järjestetään säännöllisesti, kurssitarjonta vaihtelee vuosittain. Niin Suomessa kuin ulkomailla on tarjolla laaja kirjo Barral Instituutin syventäviä kursseja kuten LT: Listening Techniques -kurssit.

Tulevat

Koulutukset

Tarjoamme manuaalisiin terapiamuotoihin perustuvaa jatkuvaa koulutusta ja sertifiointia. Kursseillemme osallistuu ammattilaisia useilta eri terveydenhuollon sektoreilta.

Koulutuksemme ovat suosittuja lisäopintoja mm. näillä osaamisaloilla:

No event found!

Kalenterimme täydentyy jatkuvasti, joten pysy kuulolla.

Voit tutustua kursseihin myös koulutusohjelmien englanninkielisillä sivuilla: www.barralinstitute.com

Jäikö sinulle kysyttävää?

Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on jotain kysyttävää kraniosakraaliterapiasta tai esimerkiksi kursseistamme. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla, puhelimella tai viereisellä lomakkeella. Muista myös käydä tykkäämässä meistä facebookissa.

Katja Puolakka

CST-T, LMT
Sertifioitu Kraniosakraaliterapeutti
Koulutettu hieroja
Director of Upledger
& Barral Institute Finland

yhteydenotto

Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä.

Siirry sivun alkuun