New Manual Articular Approach: Lower Extremity (MALE) – alaraaja

Pohjavaatimus: terveydenhuoltoalan koulutus tai manuaaliterapian ammattilainen, jolla aktiivinen praktiikka


MALE – nivelalueiden manuaalinen käsittely: alaraaja

MALE-kurssi on ensimmäinen Suomessa järjestettävä Barral Instituutin nivelalueiden manuaalisen käsittelyn kurssi. Tällä kurssilla tuletkäymään läpi lonkan, polven ja nilkan anatomiaa mukaan lukien niihin liittyviä kudoksia.

Opit kyseisten nivelten tyypillisimmistä kiputiloista, ja miten ne liittyvät hermoihin, verenkiertoon, elimiin, lihaksiin ja sidekudokseen.

Opit tutkimismenetelmiä, joilla voit arvioida eri niveleen liittyviä pehmytkudoksia, ja hoitamaan niitä normaalin toiminnan palauttamiseksi.

Opit tutkimaan nivelen ensisijaisen toimintahäiriön ja tunnistamaan anatomiset tai fysiologiset tekijät, jotka vaikuttavat kyseiseen toimintahäiriöön.

Kaikki kurssin tekniikat pyritään integroimaan käytännön hoitotyöhön.

Barral Instituutin nivelalueiden manuaalinen käsittely -kouluskokonaisuudesta yleisesti:

Nivelalueiden manuaalinen käsittely -kurssit (New Manual Articular Approach – NMAA) käsittelee niveliä kokonaisuutena sekä nivelten toimintahäiriöiden aiheuttamia kompensaatioita muualle kehoon. NMAA-koulutuksissa tutustut niveliin uudella tavalla. Kursseilla opit hoitamaan nivelten hermotuksen, verisuoniston, nivelkapselin, ligamenttien, luu- ja rustokudosten sekä nivelten toimintahäiriöiden vaikutukset viskeraalisesta ja emotionaalisesta näkökulmasta. NMAA-koulutusohjelma sisältää neljä kurssia.

Kurssit on tarkoitettu terveydenhuollon ammattihenkilöille ja ne soveltuvat hyvin niin osteopaateille, fysioterapeuteille kuin koulutetuille hierojillekin.

 

Viskeraalimanipulaatio- (VM) tai neuraalimanipulaatiokurssi (NM) on suositeltava ennen NMAA-kurssille osallistumista. Se ei kuitenkaan ole välttämättömyys, joten tämä voi hyvin olla myös ensimmäinen Barral Instituutin kurssisi.

 

Kurssin ajankohta: 18.-20.8.2023 (9-17, su 9-15:30)

Hinta: Early bird-tarjous 700€ + alv 24% (868€) 9.7. saakka, jonka jälkeen 800€ + alv 24% (992€)

Opettaja: Kåre Nielsen, osteopaatti, Barral Institute Internationalin opettaja

Opetuskieli: englanti, opetus tulkataan suomeksi

Kurssilla on rajattu määrä paikkoja, joten varaathan omasi pian.

Katso myös Kåren haastattelu tulevasta kurssista YouTubesta:

Tulevat kurssit

No event found!
Siirry sivun alkuun