NM2: Neuraalimanipulaatio 2 – Yläraaja

NM2: Neuraalimanipulaatio 2 – Yläraaja

Pohjavaatimus: NM1

 

NM2 on erikoiskurssi, jolla opitaan tutkimaan ylävartalon hermoja ja niiden arviointi- ja hoitotekniikoita. Kurssilla keskitytään etenkin ääreishermojen toimintahäiriöihin ja siihen, miten yläraajojen poikittaisjännitykset voivat vaikuttaa keskushermostoon.

Hermo voi menettää kykynsä liukua ja venyä pituussuunnassa. Paine hermoissa kasvaa samalla kun sen koostumus muuttuu ja hermojen kulkureiteillä on nähtävissä toiminnallisia häiriöitä. Tällöin osa hermoa voi kovettua, ne tuntuvat palpoitaessa ja ovat erittäin herkkiä tai kipeitä kosketettaessa. Tällaiset palpoitavat kohdat hermossa ovat osoitus intraneuraalisesta häiriöstä, fysiologista ylikuormituksesta tai paikallisesta fibroosista.

Perifeeristen hermojen ihohaarojen tunnustelu voi olla hyödyllistä sekä arvioinnissa että erotusdiagnostisesti. Jos ihohaaroja arvioitaessa ne ovat herkkiä tai kivuliaita paineelle, kyseessä on yleensä syvempien hermohaarojen ongelma.

 

Kurssin kohokohtia:

Opiskelet yksityiskohtaisesti ylävartalon ääreishermoston anatomiaa ja toimintaa

Tutkit tyypillisiä kipuja, jotka johtuvat näiden ääreishermojen toimintahäiriöistä

Opit erilaisia arviointimenetelmiä ja hoitotekniikoita vapauttamaan ääreishermojen rajoituksia

Opit tukemaan ääreishermojen normaalia toimintaa

Kurssilla tehdään paljon käytännön harjoituksia ja hoitoja

 

Ilmoittaudu kursseille

 

Hinta 900 € + alv 24% 

Kurssihinta sisältää opetuksen, opinto-oppaan sekä kahvin ja teen. Lounas on omakustanteinen.

Opettaja: Alex Fugallo, DO

Opetuskieli: englanti, kurssi tulkataan suomeksi.

 

Kouluttajasta:

Kurssin opettaa englantilainen osteopaatti Alex Fugallo, jonka praktiikka sijaitsee Lontoossa. Alex on opettanut osteopatiaa jo yli 20 vuoden ajan, ja nykyisin hän toimii myös kansainvälisenä kouluttajana Barral Institute Internationalille.

Alexista kerrotaan Beyond Health -klinikan sivuilla seuraavaa:

”Alex has 27 years of experience in the diagnosis of musculoskeletal problems. He is dedicated to providing high quality and innovative treatments for his patients and the desire to be at the cutting edge of his chosen field.

Alex has taught osteopathic technique at the British College of Osteopathic Medicine MSc course for 20 years and guest lectured on the MSc Manipulative Physiotherapy course at UCL. He regularly teaches and examines for the London School of Sports Massage and runs his own hisofascial release course. Colleagues frequently refer patients with complex musculoskeletal problems to him. He has a passion for learning and the desire to be at the cutting edge of his chosen field.”

 

 

Tulevat kurssit

No event found!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun