Koulutukset ja kurssit

Upledger Institute Finlandilla on laaja kurssivalikoima. Löydät ohesta tarkemmat kuvaukset koulutuksistamme ja muista tutustua myös kurssikalenteriin.

Mikäli sinulla on kysyttävää kursseista tai et löydä jotain tiettyä – lisätietoa saat esimerkiksi osoitteesta info@upledger.fi

Peruskurssit

Tämä kurssitarjonta avaa Upledger Institute Finlandin koulutukset. Peruskursseillamme opit mitä kraniosakraaliterapia (CST) on, mihin sitä voi käyttää ja oikeat, turvalliset hoitotekniikat.

No event found!
Syventävät kurssit

Paljon pyydettyjä syventäviä- ja jatkokursseja, kuten aivokurssit, sekä lapsi- ja raskauskurssit, on tulossa myös Suomen koulutusvalikoimaan. Pysy kuulolla.

No event found!
Eläinkurssit
Hevosten ja pieneläinten hoitoihin suunnatut kurssit ESE (EcoSomatics Equine) ja ESSA (EcoSomatics Small Animals) ovat suunnitteilla. Ota yhteyttä osoitteeseen info@upledger.fi , jos olet kiinnostunut aiheesta.
 

Kysyttävää koulutuksista?

Jos mikään on epäselvää tai haluat vain varmistua jostakin, ota reippaasti yhteyttä. Upledger Institute Finland auttaa, opastaa ja vastaa mielellään kysymyksiisi. Tervetuloa kursseillemme!

Katja Puolakka

Sertifioitu kraniosakraaliterapeutti
Koulutettu hieroja
Director of Upledger
& Barral Institute Finland

yhteydenotto

Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä.

Siirry sivun alkuun